serie

Chiptuning / Masini modificate

In principiu putem discuta de acelasi target ca la masinile nemodificate, cresterea de putere, dar fara a pune in plan secundar fiabilitatea.

Orice modificare a motorului si a accesorilor acestuia se reflecta in functionarea lui, fapt care impune o setare menita sa aduca parametrii de functionare in zona corecta.

Modificarile aduse au ca scop cresterea de cuplu-putere, fapt care este posibil in conditii de fiabilitate ridicata, doar daca gestiunea motorului este in concordanta cu noile valori atinse de acesta.

Pentru obtinerea unei functionari corecte, cu o crestere de cuplu-putere considerabile, este necesara monitorizarea si logarea functionarii automobilului, fapt ce permite o analiza stiintifica in baza careia se pot face modificarile necesare in soft.

Testarea se face pe dinamometru , folosind un arsenal de sonde, aparate ce permit o rapida si perfecta monitorizare a functionarii. In general atentia este directionata catre valorile de amestec AFR, timp de avans, temperatura, detonatii, presiuni...

In urma acestei analize se stabileste daca masina este pregatita, pentru o setare de performanta sau sunt necesare si alte interventii.

Nu exista doua masini la fel, fiecare modificare este individuala, mulata pe realitate.

Recomandam si oferim solutii complete de tuning, incercand sa obtinem o efiecinta maxima in raport calitate-cantiate/pret.

Galerie foto

Chiptuning / Masini serie